Onsdag

 

Hej igen, ännu en dag har tagit slut här i verkstan på Norra Vi. Solen steker från en blå himmel och vi blir mer och mer bruna (röda i mitt fall)

Dagen började med ännu ett fantastiskt bibeldrama av våra eminenta skådisar ifrån by Raspen. Det handlade om att kunna hjälpa varandra. Följt av bibelstudie i patrulen. Sen följde projekt aktiviteter där alla Uvar fick välja vad de ville göra. Bla fanns luffarslöjd skytte, hinkbrännboll, femkamd, dans m.m. Alla verkar ha hittat någon akivitet som passade.

Samtidigt gick alla tonåringar iväg för att bygga en flotte. Den arbetade i grupper och skulle sedan padla ut till en ö i sjön och tillbaka. Även denna aktivitet flöt på som planerat.

Idag har vi även haft några besök. Först kom Bengt och ett gäng från SAU föra tt informera om medvind 2012 som är nästa års läger. Det kommer att vara ett sk storläger med över 3000 deltager. Jag kan redan nu lova att det kommer att bli ett mycket bra läger som vi redan ser mycket fram emot.

Senare på kvällen kom ett gäng från Bankeryd och hade en cykel uppvisning, där de visade prov på vad mycket konstigt och farligt man kunde göra med en cykel som man inte hade en aning om.

På det hela taget får vi nog räkna in denna dag som en mycket lyckad dag på Norra Vi. Men nu är alla inkl. lägerchefen mycket trötta. Vi laddar för en ny dag inmorgon med spårning som huvudattraktion.

/verkmästaren i verkstan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0